Wednesday, February 24, 2010

Feedback Gambar2 ASiS dari cikgu2.

Positif

Cikgu Shafrin~Tahniah Nadly,gambar yang hebat.Ada nilai dan boleh dibuat poskad.
~Nadly,gambar panorama ASiS memang cantik.Tahniah!terutama after light-off.

Cikgu Razmi ~Saya ambik gambar saya yang kamu tangkap tu buat business card.

Cikgu Ghani ~ Malam ni boleh la kamu tangkapkan gambar masa budak2 caklempong tengah
praktis.

Cikgu Siti Badriyah~(Ni yang paling bangga)Sekolah sekarang dah guna gambar2 yang kamu ambik untuk souvenir dgn honorarium ASiS utk skolah2 lain.


Negatif

Cikgu Shafrin~Kamu letak kat facebook,habis semua gambar2 saya kena kutuk dengan budak2.
Ada satu gambar tu,ade ke patut budak tu panggil saya Shrek? :(
~Bile smpai kat gambar Tuan Haji tngah minum nescafe tu,waa...budak2 mule dah
komen lain macam. :P
~Baik kamu jangan letak lagi gmbar saya kat facebook.Kang nanti xpasal2 lak kne
kutuk lagi dengan budak2 tue.

Cikgu Razmi (menjawab komen cikgu Shafrin kat atas)~Teruk aku kne dengan Tn Haji sal
gmbo tue.

Cikgu Ghani~Xyah la kamu amek gmbar saya.Kang kne kutuk lak tu kalau letak dalam facebook.(sambil menghayunkan tali skipping dekat tepi padang).

Cikgu X ~(Ni yang paling sedih)Saya tak izinkan kamu ambik gambar saya!!!! (dengan nada yang biasa,tak marah2.Cikgu sempoi la katakan).



Moral: Jadik kameraman ni banyak sebenarnya dugaan dye.Huhu.

5 comments:

Haziq Al-Fateh said...

hahaha...lawak la baca post nih...cikgu2 tu sebenarnya suka je ngan gambar2 tu...haha

Haziq Al-Fateh said...

cikgu pompuan tu cikgu norzila kan ?

Haziq Al-Fateh said...

yg cakap "Saya tak benarkan kamu ambil gambar saya"

Nadly said...

Cikgu laki...rahsia.haha.

Umar Zakir Abdul Hamid said...

cikgu shafrin:P